"ÖrömART - Az öröm, nem árt!" | Pajta Program

Partner produkció Művelődési Ház és Könyvtár
Partner produkció Művelődési Ház és Könyvtár

Időpont: április 2, május 7, május 21, az utolsó alkalom igény szerinti időpontban és kívánság szerinti technika alkalmazása a résztvevők közös megegyezésével.

 Helyszín a Művelődési Ház , de közös megegyezéssel szabadtéren (Közparkban) is.

A foglalkozások ingyenesek, eszközöket biztosítunk.
A 4 alkalomból álló élményfestés és képzőművészeti workshop, a 13 évig Angliában élő és munkálkodó, nemrégiben Litéren letelepedett, Réthy Zita rajz és vizuális kultúra tanár vezetésével, jókedvű, kötetlen foglalkozások keretében. Jelenleg a közösségi örömfestésre vállalkozott, de tart megyeszerte bútorfestő-, kárpitozó- és egyéb képzőművészeti, kreatív szakköröket, angol nyelven is. Meditáció és alkotás a természet megjelenítésével a kertben, teraszon, parkban, fák alatt egy-egy képzőművészeti technika elsajátításával felnőtteknek (középiskolás kortól lehet jelentkezni). Lesz akrilfestés, rajz (ceruza), monotípia (nyomatkészítés). Az utolsó alkalommal a résztvevők kívánsága szerint egyeztetett, igény szerinti technika. A workshop áprilistól indul.
Az alkotás szeretete ott rejlik sokunkban, örömünket leljük abban, hogy eszközöket, anyagokat kezünkbe véve alkossunk valami újat. Ilyenkor az alkotás menete éppen olyan fontos és izgalmas, mint az elkészült munka feletti örömünk.

képzőművészet Pajta festés

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!