Beszélgessünk az EKF-ről
 
Június 7-én online várjuk a Veszprém-Balaton 2023 projekt részletei iránt érdeklődőket.
 
Június 7-én 16:00 órától 18:00 óráig online felületünkön fogadjuk a kérdéseket, akik pedig ezúttal válaszolnak:
 
Wahab Rita Vezérigazgatósági kabinetvezető és Muraközy Péter Operatív vezető
 
Fontos:
 
AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! >>>
 
A regisztráció lépései:
 
1. A június 7-i nap kiválasztása a felületen található naptárban
2. A dátumra (júni.7.) kattintva jelenik meg a lefoglalható időpontok listája 20 perces bontásokban.
3. Sikeres regisztráció esetén visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben megtalálható lesz egy link, amelyre rákattintva csatlakozni lehet majd a beszélgetéshez a lefoglalt időpontban.
 
A regisztrációt az esemény napján 12 órakor zárjuk.
A regisztrációnál kérjük az online részvétel pontos időpontját megjelölni!
 
Az időpontok betartása végett kérünk mindenkit, hogy pontosan csatlakozzon be a beszélgetésbe! Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem felel meg, a visszaigazoló e-mailben található “időpont módosítás" hivatkozás segítségével módosítható vagy mondható le az online találkozó.
 
Kérünk mindenkit, hogy a megjegyzés rovatban feltétlenül jelölje meg a témát, amiről beszélni szeretne, hogy kollégáink felkészülhessenek.
 
A beszélgetéseken felvetődő gyakori kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a weboldalunkon összegyűjtve is publikáljuk. >>>
 

 
A megbeszélés Microsoft Teams segítségével online térben történik majd.
 
Csatlakozás értekezletekhez a Teamsben - ismertető
 
Bekapcsolódás hivatkozással
Ha be szeretne kapcsolódni egy Teams-értekezletbe, mindössze egy hivatkozásra van szüksége. Ezt a hivatkozást, a regisztrációt követően automatikusan megküldjük Önnek egy e-mailben.
Válassza az értekezlet-összehívásban látható Csatlakozás Microsoft Teams-értekezlethez lehetőséget, ekkor egy olyan lapra jut, amelyen kiválaszthatja, hogy a weben keresztül szeretne bekapcsolódni, vagy inkább letölti az asztali appot. Ha már rendelkezik a Teams alkalmazással, az értekezlet automatikusan abban nyílik meg.
 
Ha nem rendelkezik Teams-fiókkal, és a szervező engedélyezte, lehetősége van a nevét megadva vendégként bekapcsolódni az értekezletbe. Ha rendelkezik Teams-fiókkal, a bejelentkezés lehetőséget választva bekapcsolódhat többek között az értekezleti csevegés elérésével. Ezután a szervező beállításaitól függően bekapcsolódhat közvetlenül az értekezletbe, vagy beléphet az előszobába, ahol az értekezleten részt vevő személyek engedhetik be.
 

Beszélgessünk az EKF-ről!

Online

2021. június 07. 16:00

Veszprém város
Balaton
Esemény