Pályázati fogadóóra
 
 
Május 31-én online pályázati fogadóórát tartunk!
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel május 31-én 16:00 órától 18:00 óráig online felületünkön fogadjuk a megjelent pályázati felhívásunkkal kapcsolatos kérdéseiket.
 
A kiírt pályázatainkat az alábbi linken érhetőek el. >>> 
 
Fontos:
 
AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! >>>
 
A regisztráció lépései:
 
1. A május 31-ei nap kiválasztása a felületen található naptárban
2. A dátumra (május 31.) kattintva jelenik meg a lefoglalható időpontok listája 20 perces bontásokban.
3. Sikeres regisztráció esetén visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben megtalálható lesz egy link, amelyre rákattintva csatlakozni lehet majd a beszélgetéshez a lefoglalt időpontban.
 
A regisztrációt az esemény előtti nap 19:00 órakor zárjuk.
A regisztrációnál kérjük az online részvétel pontos időpontját megjelölni, valamint egy max. 1/2 oldalas projektleírást küldeni! Amennyiben a projektleírás nem érkezik meg, sajnos nem áll módunkban ezen az alkalommal segíteni a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.
 
Az időpontok betartása végett kérünk mindenkit, hogy pontosan csatlakozzon be a beszélgetésbe! Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem felel meg, a visszaigazoló e-mailben található “időpont módosítás" hivatkozás segítségével módosítható vagy mondható le az online találkozó.
 
Kérünk mindenkit, hogy a megjegyzés rovatban feltétlenül küldje meg a maximum féloldalas projektleírását, amiről beszélni szeretne, hogy kollégáink felkészülhessenek.
 
A beszélgetéseken felvetődő gyakori kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a weboldalunkon összegyűjtve is publikáljuk. >>>
 
________________________________________
 
A megbeszélés Microsoft Teams segítségével online térben történik majd.
 
Csatlakozás értekezletekhez a Teamsben - ismertető
 
Bekapcsolódás hivatkozással
 
Ha be szeretne kapcsolódni egy Teams-értekezletbe, mindössze egy hivatkozásra van szüksége. Ezt a hivatkozást, a regisztrációt követően automatikusan megküldjük Önnek egy e-mailben.
 
Válassza az értekezlet-összehívásban látható Csatlakozás Microsoft Teams-értekezlethez lehetőséget, ekkor egy olyan lapra jut, amelyen kiválaszthatja, hogy a weben keresztül szeretne bekapcsolódni, vagy inkább letölti az asztali appot. Ha már rendelkezik a Teams alkalmazással, az értekezlet automatikusan abban nyílik meg.
 
Ha nem rendelkezik Teams-fiókkal, és a szervező engedélyezte, lehetősége van a nevét megadva vendégként bekapcsolódni az értekezletbe. Ha rendelkezik Teams-fiókkal, a bejelentkezés lehetőséget választva bekapcsolódhat többek között az értekezleti csevegés elérésével. Ezután a szervező beállításaitól függően bekapcsolódhat közvetlenül az értekezletbe, vagy beléphet az előszobába, ahol az értekezleten részt vevő személyek engedhetik be.
 
 

Pályázati fogadóóra

Online

2021. május 31. 16:00

Veszprém város
Balaton
Esemény