Pályázati fogadóóra
 
 
Június 14-én online pályázati fogadóórát tartunk!
 

A nagy érdeklődésre való tekintettel június 14-én 16:00 órától 18:00 óráig online felületünkön fogadjuk a megjelent pályázati felhívásunkkal kapcsolatos kérdéseiket.

 

A kiírt pályázatainkat az alábbi linken érhetőek el. >>> 

 

Fontos:

 

AZ ONLINE RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! >>>

 

A regisztráció lépései:

 

1. A június 14-ei nap kiválasztása a felületen található naptárban
2. A dátumra (június 14.) kattintva jelenik meg a lefoglalható időpontok listája 20 perces bontásokban.
3. Sikeres regisztráció esetén visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben megtalálható lesz egy link, amelyre rákattintva csatlakozni lehet majd a beszélgetéshez a lefoglalt időpontban.

 

A regisztrációt az esemény előtti nap 19:00 órakor zárjuk.
A regisztrációnál kérjük az online részvétel pontos időpontját megjelölni, valamint egy max. 1/2 oldalas projektleírást küldeni! Amennyiben a projektleírás nem érkezik meg, sajnos nem áll módunkban ezen az alkalommal segíteni a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.

 

Az időpontok betartása végett kérünk mindenkit, hogy pontosan csatlakozzon be a beszélgetésbe! Amennyiben a lefoglalt időpont mégsem felel meg, a visszaigazoló e-mailben található “időpont módosítás" hivatkozás segítségével módosítható vagy mondható le az online találkozó.

 

Kérünk mindenkit, hogy a megjegyzés rovatban feltétlenül küldje meg a maximum féloldalas projektleírását, amiről beszélni szeretne, hogy kollégáink felkészülhessenek.

 

A beszélgetéseken felvetődő gyakori kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a weboldalunkon összegyűjtve is publikáljuk. >>>

 

________________________________________

A megbeszélés Microsoft Teams segítségével online térben történik majd.

 

Csatlakozás értekezletekhez a Teamsben - ismertető

 

Bekapcsolódás hivatkozással

 

Ha be szeretne kapcsolódni egy Teams-értekezletbe, mindössze egy hivatkozásra van szüksége. Ezt a hivatkozást, a regisztrációt követően automatikusan megküldjük Önnek egy e-mailben.

 

Válassza az értekezlet-összehívásban látható Csatlakozás Microsoft Teams-értekezlethez lehetőséget, ekkor egy olyan lapra jut, amelyen kiválaszthatja, hogy a weben keresztül szeretne bekapcsolódni, vagy inkább letölti az asztali appot. Ha már rendelkezik a Teams alkalmazással, az értekezlet automatikusan abban nyílik meg.

 

Ha nem rendelkezik Teams-fiókkal, és a szervező engedélyezte, lehetősége van a nevét megadva vendégként bekapcsolódni az értekezletbe. Ha rendelkezik Teams-fiókkal, a bejelentkezés lehetőséget választva bekapcsolódhat többek között az értekezleti csevegés elérésével. Ezután a szervező beállításaitól függően bekapcsolódhat közvetlenül az értekezletbe, vagy beléphet az előszobába, ahol az értekezleten részt vevő személyek engedhetik be.
 

 

Pályázati fogadóóra

Online

2021. június 14. 16:00

Veszprém város
Esemény