ELŐZMÉNYEK

Szeretnénk, ha a lakótelepen élők közül minél többen megismernék az előzetes szakértői felméréseket és az azok alapján megfogalmazott fejlesztési elképzeléseket.

Célunk, hogy az érintett lakosság is kifejezhesse véleményét a lakótelep jelenlegi állapotával és legfőképpen annak jövőjével kapcsolatban. Ezért idén egy közösségi tervezési folyamatot indítottunk el. 

Ennek első eleme volt a 2021. május 17 és július 5. között online és személyes formában is megvalósuló kérdőívezés volt. Ebben a lakótelep közterületeire, szabadidős szokásaira kérdeztünk rá. Választ kaptunk, hogy mit szeretnek vagy nem szeretnek, mit tartanak értékesnek és mit nem az egyes parkokban, közterületeken.

A kérdőívekre adott válaszok eredményét az alábbi linken olvashatják el: >>> 

A helyiek részvételi lehetősége a lakótelep fejlesztésének előkészítésébe tovább folytatódik. 2021 augusztus 31. és október 7-e között, több helyszínen megvalósuló, közösségi tervezési alkalmakra várjuk a helyieket, ahol közösen tudjuk meghatározni a Táborállás park, a Kálvin János park, a Diósy Márton utcánál és a Deák Ferenc iskolánál lévő park jövőjét.

Mind a kérdőívezés, mind az ezt követő személyes találkozási alkalmak célja, hogy a Jutasi úti lakótelepen élők megszólításával, aktív bevonásával tervezzük meg a lakótelep jövőbeli arculatát. 

Vissza a főoldalra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!

Még 50 nap 18 óra 46 perc 22 másodperc
van hátra a megnyitóig!