Kapcsolódó anyagok

Figyelmetekbe ajánlunk két érdekes sajtóanyagot a Jutasi úti lakóteleppel kapcsolatban:

A települési közterek a városi élet egyik legfontosabb fizikai terei. Egyszerre ad helyet aktív és passzív tevékenységeknek úgy, mint rekreációnak, sportnak, játéknak, kikapcsolódásnak, találkozásnak, ünnepeknek és közlekedésnek, ugyanakkor észrevehetetlen háttere a mindennapi életünknek és történeteinknek.

A jó városi köztér tükrözi és építi a település és a hely identitását, helyeket és jeleket ad a használóknak, amelyekhez emlékek és történetek kötődnek.

A közösségi tervezéssel megvalósuló fejlesztés célja, hogy a meglévő elemeket erősítve, azokat bővítve és rendszerbe kötve egy olyan térrendszert hozzunk létre, ami számtalan lehetőséget ad a városlakóknak, új kapcsolatokat és új használatokat teremt a városi térben. 

Egy hosszanti, a teljes lakótelep területén megvalósuló, önmagába záródó folytonos köztér.

Egy futópálya és gyalogos útvonal, ami a lakótelep közlekedésében egy új, eddig hiányzó infrastrukturális elem szerepét is betölti.

Kérjük, látogass el weboldalunkra, vagy Facebook oldalunkra, ahol minden szükséges információt megtalálsz a közösségi tervezésről, annak lépéseiről és ütemezéséről. 

Vissza a főoldalra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!

Még 50 nap 20 óra 13 perc 41 másodperc
van hátra a megnyitóig!