Magyarpolány, Nemzeti Örökségünkért Alapítvány

A Magyarpolányért, Nemzeti Örökségünkért Alapítvány összefogja a településen élő alkotókat és a  művészeti  alkotó  szervezeteket.  Támogatja  a  különböző területeken  alkotó  közösségeket  és  azok  tevékenységét,  hogy  közösen léphessenek a nagy közönség elé.

Célunk, hogy a kortárs művészetet egymással összefüggésben –  a  vizualitás,  a  színjátszás,  és  az  intermédia  szemszögéből-közelítsük meg, felhasználási és értelmezési lehetőségeket ajánlva az érdeklődő és művészeteket kedvelő partnereinknek. A Kultháló programsorozat célja a helyi kulturális  kínálat  mértékének,  sokszínűségének  és  európai  dimenziójának bővítése. A művészeti ágak közötti együttműködés megvalósítása, a kultúrához való hozzáférés és az abban való részvétel szélesítése, valamint Magyarpolány és a környék nemzetközi arculatának erősítése.

A programsorozat keretében edukációs  művészeti  projektek  kerülnek megrendezésre-  a  képzőművészet,  a  színházművészet,  illetve  az  intermédia területein- a helyi művészek, illetve a művészetek iránt érdeklődők bevonásával. A  közös  művészeti  alkotófolyamatok,  kísérletek  célja,  hogy  minél  többen megtapasztalhassák az alkotás folyamatába való bekapcsolódás élményét.

A projekt helyszíne: Az  edukációs  művészeti  projektek  Magyarpolány  településen  valósulnak meg  a  helyi  művészek  bevonásával,  illetve  a  helyi  és  agglomerációsterületen  élő,  vizuális  kultúra,  kortárs  művészetek,  és  a  színházművészet iránt érdeklődők bevonásával.

Vissza a főoldalra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!