Kulturális-Művészeti Programok Támogatása

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés
A benyújtás határideje: 2021. 10. 31. 23:30

A VEB2023-EKF Program átfogó célja a kulturális kínálat sokszínűségének és európai dimenziójának bővítése, a kultúrához való hozzáférés és az abban való részvétel szélesítése, valamint a kulturális ágazat teljesítményének, más ágazatokhoz való kapcsolódásának fokozása, és Veszprém, illetve az érintett régió nemzetközi arculatának erősítése.

Jelen felhívásra a VEB2023 Program 7 fő tématerületén megvalósuló, a tématerületek céljait támogató projektekkel lehet pályázatot benyújtani.

Az itt olvasható tartalom a legfontosabb információkat és határidőket mutatja be. Nem helyettesíti a pályázati felhívás és útmutatót. Kérjük olvassa el a dokumentumot.

ÚJ FELHÍVÁS 2022 tavasszal várható.

A pályázati projekt kidolgozása előtt mindenképpen fontos megismerni az VEB 2023 művészeti programját meghatározó tématerületek  koncepcióit és az azokhoz kapcsolódóan már nevesített EKF-projektek listáját. Mindkettő megtalálható itt, a VEB2023 hivatalos honlapján, illetve az alábbi linkeken:

A "Pályázati Felhívás és Útmutató" részletesen tartalmazza a támogatható tevékenységformák listáját, külön kiemelten a kizárt tevékenységekkel, amelyekre jelen felhívás keretében támogatás nem igényelhető és nem ítélhető meg.

A pályázatban meg kell jelölni egy domináns tématerületet, akkor is, ha egy projekt több művészeti ágat érint. Egy pályázatban csak egy domináns tématerület jelölhető meg. A művészeti ágak közötti egyéb kapcsolódásokat a projektterv szöveges részeiben kell kifejteni.

Pályázók köre

Jelen felhívásra pályázatot nyújthatnak be:

  • települési és kisebbségi önkormányzatok 
  • önkormányzati és állami fenntartású közművelődési, kulturális és oktatási intézmények 
  • kutatóintézetek 
  • oktatási intézmények 
  • egyéni vállalkozók 
  • jogi személyiségű gazdasági társaságok 
  • civil szervezetek 
  • egyházak 
  • egyházi alapítású civil szervezetek,

amennyiben megtalálhatók a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 260. § alapján köztartozásmentesnek minősülnek.

 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a köztartozásmentességi státus megtartása a projektmegvalósítás teljes időtartama alatt elvárás, és minden kifizetés előfeltétele.

A pályázati folyamat ütemezése

Jelen felhívás 2 fordulóból áll. Az első forduló egy rövid ötletpályázat. Az itt sikeresen szereplő pályázók kapnak lehetőséget a kidolgzott projektterv benyújtására.

A pályázati fordulókhoz kapcsolódó határidők:

Jelenleg nincs nyitva a felhívás!

SEGÉDLETEK a továbbjutott projektek kidolgozásához

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!