Horizontális Projektfejlesztés

VEB2023 szervezés Veszprém
VEB2023 szervezés Veszprém

Az inkluzív, kulturálisan érzékeny és ökológiailag fenntartható EKF program elérésért horizontális célokat határozunk meg.

Az inkluzív, kulturálisan érzékeny és ökológiailag fenntartható EKF program elérésért 3 fő horizontális célt határozunk meg. Ezek azok az alapelvek, melyek mentén programjainkat, eseményeinket, felületeinket, eszközeinket fejlesztjük:

E három cél mentén azokat a követelményeket, szinteket határozzuk meg a következő időszakban, melyet az EKF program ideje alatt (2020-2023) minden egyes, EKF-hez kapcsolódó eseményen, helyszínen, illetve infrastrukturális fejlesztésen figyelembe veszünk és használunk.

Célunk, hogy kialakítsunk egy tudástárat és eszközrendszert, mellyel egyben személetet is formálunk.

Az egyes horizontális célok elérése érdekében az érintett civil-, intézményi partnerek bevonásával munkacsoportokban dolgozunk (2020/2021), hogy meghatározzuk azt a kritériumrendszert, melynek mentén szeretnénk munkánkat végezni.

A kitűzött célok elérésének érdekében Kontrollcsoportot hívunk életre, mely a horizontális és civil oldalak mentén folyamatosan, fejlesztő visszajelzéseket adnak majd, hogy még eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk ezen a területen.

Fenntarthatóság Közösségépítés Nyitottság

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!