TÁNC XXIII. Nemzetközi Kortárs Fesztivál

Veszprém - Hangvilla

1998 óta, 23 éve rendszeresen kerül megrendezésre a veszprémi fesztivál, mely születésekor az ország első kortárs táncseregszemléje volt.

A rendezvény kezdetek óta összművészeti találkozó, ahol a tánc szólítására megjelennek más kortárs művészeti ágak, a zene- a fotó-, a film-, a képzőművészet, a fényművészet, az irodalom és kiemelten a nemzetközi táncélet meghatározó együttesei. Az eseményt rendező Pannon Várszínház és partnerei valamennyi társadalmi réteget, így az ifjúsági, a nyugdíjasok, a civil szervezetek, a hátrányos helyzetűek és a fogyatékkal élők közösségeit workshop sorozatokkal készíti fel a kortárs jelrendszerekre online, majd élő formában. Ez az újszerű művészeti-kommunikációs marketing stratégia hozzájárul a látogatottság, elsősorban az ifjúsági nézőszám növeléséhez, mely a fesztivált idegenforgalmi attrakcióvá emelheti.

2021-ben megvalósuló fesztiválunk alkalmával a veszprémi Arénában megrendezendő tánc-sportnap keretében, a tánc, a cirkuszművészet, az akrobatikus sportszínház közös programja mellett a régió táncegyütteseit is felvonultatjuk.

Évek óta minősített rendezvényünk az egyezmények és ajánlások tekintetében is nemzetközi, melyre garancia, hogy a TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 EKF projekt kiemelt partnere.

Fesztiválunk kiemelt célja a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

Veszprém Tánc Fesztivál Kortárs tánc

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Jegylink: http://atancfesztivalja.hu/

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!