VEB2023 MOBILALKALMAZÁS

VEB2023 APP

A VEB2023 alkalmazással Európa Kulturális Fővárosa a kezedben van!

Egy app – számtalan élmény a Bakony-Balaton régióban

Szeretnél képben lenni a 2023-as év Európa Kulturális Fővárosának történéseivel? Csatlakozz Te is közel tízezer felhasználónkhoz!

Az alkalmazás egy olyan régiós programajánló, amely a Veszprémben és a teljes Bakony-Balaton régióban elérhető EKF-es események és projektek felfedezésében nyújt segítséget. Mindössze néhány kattintás és Európa Kulturális Fővárosa a zsebedben van!
A régiós összefogásban résztvevő 116 település több ezer programmal várja az érdeklődőket; a VEB2023 appban ezek találhatóak meg, folyamatosan frissülő információkkal. 

Zene? Gasztronómia? Képzőművészet vagy hagyományőrzés? Bármi legyen is a kedvenced, az alkalmazás mindig személyre szabottan ajánlja a régióban megtalálható programokat.

Ha részletesen terveznél meg egy bakonyi, balatoni vagy veszprémi utat, részletes keresésre is lehetőséged van: időszak, helyszín és műfaj alapján gyűjtheted be a neked tetsző eseményeket, amelyek kategóriák szerinti bontásban is elérhetőek. A zene, képzőművészet, irodalom, színház, tánc, film, kultúrtáj, gasztronómia és borkultúra, urbanisztika és dizájn, közösség és ifjúság, hagyomány és helytörténet rajongói vagy épp a Kultháló- és Pajta programok iránt érdeklődők még gyorsabban megtalálhatják kedvenc programjaikat, de naptáros és térképes megjelenítés is segíti a választást. Ha pedig a jegyvásárlást is szeretnéd néhány kattintással, elintézni, erre is van lehetőséged. 

A hosszabb olvasmányok kedvelői a Hello Veszprém-Balaton magazin cikkeit is elérik az applikációból, így a túraajánlóktól az interjúkon át, egészen a kulisszatitkokig, számos érdekességet megtudhatsz a VEB2023 EKF programról és a régióról. 

Az alkalmazást érdemes minél gyakrabban pörgetni, hiszen a legaktívabb felhasználók, akik az eseményeken is részt vesznek, pontgyűjtéssel juthatnak értékes információkhoz, amelyet VEB2023-as ajándékokra válthatnak be a veszprémi infópontban és a kiemelt eseményeken. 

Pontjaidat beválthatod Veszprémben, a Kossuth utcai VEB2023 EKF infópontunkban. (A Bástya Üzletház és a Lordok háza között)

Nyitvatartás:

H-P: 10:00-18:00

Szo: 10:00-14:00

TÖLTSD LE az applikációt iOS-re vagy Androidra és ismerd meg az Európa Kulturális Fővárosa sokszínű programkínálatát és a régió nyújtotta egyedi kulturális kincseket! 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!