Apassionata-Night of musical

VEB2023 partner produkció Agóra Veszprém Kulturális Központ
VEB2023 partner produkció Agóra Veszprém Kulturális Központ

A musicalirodalom legszebb dalai egy csipetnyi humorral. Izgalmas este vár a nézőkre, hisz különleges műsorral érkezik a színházvilág három kiváló művésze: Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila.

A szervezők örömmel jelentik be, hogy az adventi időszakban 2024. december 10-én három kiváló művész, Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila egy különleges programmal érkezik az Agora Veszprém Kulturális Központba, tele lenyűgöző ismert musical dalokkal és népszerű slágerekkel.

Az est folyamán a musicalirodalom legszebb dalai elevenednek meg olyan jól ismert ikonikus előadásokból, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon, Mozart és még számos jól ismert klasszikus sláger.

A minőségi szórakozás, jókedv, stílus mellett nem maradhat el a próza sem, mely garantáltan elbűvöli a közönséget.

Jegyvásárlás:

Jegyvásárlásra online itt, személyesen a Tourinform Veszprém irodában van lehetőség.

Információ: "Az április 28.-ra tervezett előadás december 10.-én kerül megrendezésre. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban. Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, akkor visszaváltási kérelmét az alábbi linken rögzítheti 2024.05.01-ig. https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
Megértésüket köszönjük!"

Szervező:

Gerbo Produkció

[email protected]

+36 70 315 9498

gerbo.hu

Fesztivál Koncert musical

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!