Asztalos nyári napközis tábor

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Asztalos tábor a malomban 8 év feletti gyerekeknek!

Idén nyáron egy különleges asztalos tábort szervez a Fenyves Malom 8 év feletti gyerekek számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a gyerekek kreatívan töltsék a szabadidejüket, miközben megtanulják az asztalos mesterség alapjait.

Milyen foglalkozások várnak a gyerekekre?

- Alapvető szerszámok megismerése és használata: A gyerekek megtanulják, hogyan kell biztonságosan használni az alapvető asztalos szerszámokat, mint például a fűrészt, kalapácsot és csiszolót.

- Kis projektek készítése: Olyan egyszerűbb tárgyakat készítenek, mint ceruzatartók vagy kis polcok, amelyeket a gyerekek haza is vihetnek.

- Festés és dekorálás: A kész tárgyak festése és díszítése is a program része, így a gyerekek teljesen egyedi műveket alkothatnak.

- Csapatmunka és közös projektek: Közös, nagyobb projektekben is részt vehetnek, ahol együtt dolgoznak egy-egy komolyabb bútordarab elkészítésén.

- Ezek mellett betekintést nyerhetnek egy igazi vízimalom működésébe, felújítási munkálataiba, és segíthetnek a malom karbantartásában is.

- A sok “munka” mellett a vizes játszótér, őrlés, csocsó és foci is a program része.

Ez a tábor nemcsak a kézügyességet és a kreativitást fejleszti, hanem a gyerekek megtanulnak együttműködni, problémákat megoldani és kitartóan dolgozni egy-egy projekten.

Részvételi díj: 30.000,-Ft/fő, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést is (tízórai, ebéd, uzsonna)

Jelentkezés: [email protected]

Szervező:

Fenyves Malom Veszprém

Asztalos nyári napközis tábor

[email protected]

+36 70 322 3406

fenyvesmalom.hu

fenyves malom asztalos tábor

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!