Elektronikus zenei workshop - haladó - 10.04.

VEB2023 partner produkció Hangár (Dimitrov Próbateremcentrum)
VEB2023 partner produkció Hangár (Dimitrov Próbateremcentrum)

Hatással van rád, körülvesz, megnyugtat, feldob, segít kifejezni. Minderre képes a zene! Vegyél részt a Hangjáték programjain és éld át Te is a zene erejét!

Érdekel az elektronikus zene, esetleg magad is zenélsz? Kíváncsi vagy mások tapasztalataira, szívesen megosztanád a sajátodat? Szeretnél hasonló érdeklődésű emberek között tölteni egy estét a zenével foglalkozva? Akkor mindenképpen a Hangjáték haladó workshopján a helyed, ahol az elektronikus zene készítés eszközeivel, hangszereivel, a zenekészítés munkamódszereivel ismerkedhetsz és megoszthatod saját tudásodat is. 

A workshop során elmerülünk a hangkészítés (sound design) világában: megismerkedünk többek között a hanghullámokkal, modulátorokkal, filterekkel. Mindezt kiegészítjük folyamatos hangszeres, gyakorlati illusztrációval.

A számítógépes zenekészítést is érintjük, de a hangsúlyt inkább a hangszereken való játékra, azok lehetőségeinek megismerésére helyezzük, kevésbé a monitor előtti munkára.

Ezt követően sorra kerülhetnek a különböző elektronikus zenei stílusok (techno, house, hiphop, trance, trap, dub, ambient, stb.), illetve az elektronikus zene egyéb felhasználási területei (pl. filmzene).

Ha először próbálnád az elektronikus zenekészítést és az alapokra lennél kíváncsi, akkor kezdő workshopunkat ajánljuk!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a [email protected] címre küldött emailben tehettek meg az esemény, a dátum és a csoport (kezdő/haladó) megjelölésével.

Zene workshop hangjáték Zene/Város elektronikus

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!