Elektronikus zenei workshop - kezdő - 10.04.

VEB2023 partner produkció Hangár (Dimitrov Próbateremcentrum)
VEB2023 partner produkció Hangár (Dimitrov Próbateremcentrum)

Hatással van rád, körülvesz, megnyugtat, feldob, segít kifejezni. Minderre képes a zene! Vegyél részt a Hangjáték programjain és éld át Te is a zene erejét!

Vonzanak az elektronikus zenei műfajok, és kipróbálnád, milyen, hogyha te magad csinálod? A hétvégi bulikon kívül hétköznap is tanulnál a témában? Vagy egyszerűen csak kipróbálnál egy alternatív zenélési lehetőséget? 

Akkor mindenképpen a Hangjáték kezdő workshopján a helyed, ahol az elektronikus zene készítés alapjaival, alapvető eszközeivel, hangszereivel és azok történetével ismerkedhetsz meg.

A workshop során elmerülünk a hangkészítés (sound design) világában: megismerkedünk többek között a hanghullámokkal, modulátorokkal, filterekkel. Mindezt kiegészítjük folyamatos hangszeres, gyakorlati illusztrációval.

A számítógépes zenekészítést is érintjük, de a hangsúlyt inkább a hangszereken való játékra, azok lehetőségeinek megismerésére helyezzük, kevésbé a monitor előtti munkára.
Ezt követően sorra kerülhetnek a különböző elektronikus zenei stílusok (techno, house, hiphop, trance, trap, dub, ambient, stb.), illetve az elektronikus zene egyéb felhasználási területei (pl. filmzene). Ha már van némi jártasságod a témában, de tovább mélyítenéd a tudásod, a HALADÓ workshopunkat ajánljuk, 18:45-től!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a [email protected] címre küldött emailben tehettek meg az esemény, a dátum és a csoport (kezdő/haladó) megjelölésével.

Zene workshop hangjáték Zene/Város elektronikus

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!