Glass Focus – Workshop Hamerli Judittal

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

A résztvevők a foglalkozás alatt egyszerű üvegtárgyakat varázsolnak át dekoratív alkotásokká, inspirálódva a tavalyi év elején megnyílt nagy sikerű Glass Focus csoportos, kortárs, nemzetközi üvegművészeti kiállítás páratlan szépségű és gazdagságú anyagából.

Az elkészült munkák visszafogott, mégis harmonikus és lenyűgöző színeikkel egyedivé tehetik lakásának enteriőrjét. Az alkotó folyamat során használt kék alapszín a szabadságot, békét, nyugalmat és a környékünk számára kiemelkedő fontosságú Balatont is megidézi. Emellett a festés folyamán betekintést nyerhetnek a résztvevők a színek keverésének titkaiba is. Két művet hoznak létre: egy üvegtálkát és egy képet, melyet a résztvevők haza is vihetnek. Mindenkit nagy szeretettel várnak a workshopra.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően megvalósult Glass Focus kortárs nemzetközi üvegművészeti kiállítás három hónapon keresztül volt látogatható a Dubniczay-palotában. A tárlat több mint 40 kivételes alkotása George William Bell (USA, UK), Alexander Kirkeby (DK), Pattantyús Gergely (HU) és Telegdi Balázs (HU, DK) legújabb műveit mutatta be.

A foglalkozást Hamerli Judit képzőművész vezeti.

Résztvevők száma: 10 fő

A részvétel díja: 2000.- Ft/fő és regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az [email protected] címen lehet.

Szervező: 

Művészetek Háza Veszprém

8200 Veszprém, Vár utca 17.

[email protected]

+36 88 425 204

muveszetekhaza.hu

alkotás kézműveskedés foglalkozás

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!