Gospel Karácsony 2023 - Virginia State Gospel Chorale

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Ha advent, akkor újra GOSPEL KARÁCSONY Veszprémben. Idén is aranytorkú énekesek töltik meg a Veszprém Arénát a királynék városában. 2023. december 11-én újra egy páratlan karácsonyi élményre invitáljuk Advent idején a veszprémi közönséget.

A KÓRUS ÚJ, A Gospel karácsonyt 2022-ben hagyományteremtő céllal indítottuk el Veszprémben, idén pedig egy újabb híres gospel kórus érkezik városunkba, amely ezúttal a Virginia State Gospel Chorale, akik az America’s Got Talent döntőseiként váltak méltán népszerűvé az Egyesült Államokban. A világhírű szólista, David Bratton – aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját – idén is velünk tart erre a páratlan előadásra.AZ ÉLMÉNY UGYANAZ!

Akad-e olyan, aki ne ismerné az „Oh happy Day!” című világhírű dalt, vagy ne látta volna az Apáca-show című filmet? A koncert során az örökzöld gospel-, dicsőítő- és karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint John Lennon-tól a „War is over”, Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”, vagy a Hillsongtól az Oceans, de további magyar vonatkozású meglepetés dalokkal is készülünk. A kórus vezetője koreográfus is, így a dalok különösen látványos koreográfiával kelnek életre a Veszprém Aréna színpadán.

A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során több hazai város mellett még Svájcban, Olaszországban és a Vatikánban is fellép újra a Pápa előtt!

Az amerikai kórus előtt a veszprémi Szilágyi harangegyüttes gyermekei és a VEKKER dicsőítőcsapata mutatkozik be.

A karácsonyi igei gondolatokat dr. Udvardy György, veszprémi érsek és Steinbach József a Magyarországi Református Egyház Dunántúli Református Egyházkerületének püspöke osztja meg a veszprémi közönséggel.

A Virgina Gospel Chorale legfontosabb díjai:

2003-ban első helyezést a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban.

2012-ben a How Sweet the Sound közönségdíja.

2015-ben a Steve Harvey Neighborhood Award a legjobb kórus kategóriában.

Európai turnéik során kétszer is lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén (2007, 2013.).

Hozza el barátait és családját, és készülődjünk együtt az ünnepekre!

Jó szórakozást kívánunk!Foglaljon helyet!

JEGYEK MÁR KAPHATÓK!

Koncert karácsony gospel Ünnepi ragyogás

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!