Hanghullám

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

A Veszprémi Főegyházmegye tavaly hagyományteremtő szándékkal szervezett hajózással egybekötött találkozókat a Balatonon. A nagy sikerre való tekintettel az idén is lebonyolítja a rendezvénysorozatot. A program célja a szakrális művészeti értékek továbbadása, népszerűsítése, s mindezt a különleges élményt egy csodás természeti helyszínen, a Balatonon.

Az események sora májusban veszi kezdetét. Először május 18-án, szombaton 16 órakor indul útnak a balatonfüredi hajóállomásról, a Mindszenty 80 év ünnepi programsorozatának részeként, a Szent Miklós hajó. A sétaút során a veszprémi Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola méltán híres harangegyüttesét hallhatjuk, miközben a Veszprémi Érsekség által meghirdetett országos, nagy érdeklődésre számot tartó hittanverseny győztes alkotóival és alkotásaikkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Helyszín: Balatonfüred, Hajóállomás, Szent Miklós hajó

A hajózáson való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrálók között, minden hajóút alkalmával egy, a zalaegerszegi Mindszentyneumba szóló családi belépőt sorsol ki az érsekség.

Jegyvásárlás a helyszínen. Részletek, regisztráció: www.veszpremiersekseg.hu

hajózás vallás szakrális művészet veszprémi érsekség

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!