Holtszezon Irodalmi Fesztivál

VEB2023 szervezés Veszprém
VEB2023 szervezés Veszprém

A Holtszezon egy olyan irodalmi fókuszú, de alapvetően összművészeti fesztivál, amely azokat a műfajokat karolja fel, amelyeket bár rengetegen szeretnek, mégis ritkán találkozhatunk velük a kulturális eseményeken.

A veszprémi egyetemi hallgatókkal közösen kidolgozott programok elsősorban a fantasy, a krimi, a sci-fi, a dalszöveg, az ifjúsági irodalom és a képregény műfajai köré épülnek, de a négynapos eseményen szó esik a sorozatkultúra vagy éppen az ökológia irodalmi kapcsolódásairól is.

Február utolsó hétvégéjén Veszprém belvárosának klubjaiba és kávézóiba neves hazai és nemzetközi írók is érkeznek majd, de a Holtszezonon a fő hangsúlyt a feltörekvő, fiatal írókra, költőkre, zenészekre és képzőművészekre, valamint az alkotótevékenységre helyezzük. Az eseményeink között számos műhely – kreatív írás, dalszöveg, hip-hop, graffiti, képregény, krimi – közül válogathatnak majd az érdeklődők.

A Holtszezon tehát friss, izgalmas és inspiráló kulturális eseményekkel, az alkotást és a közös gondolkodást elősegítő programokkal jelentkezik 2023 februárjában is. Mert hisszük, hogy az olvasás menő, de az írás, a zenélés és bármiféle alkotótevékenység is az. Erről szól a Holtszezon.

Irodalom Zene TeszVeszprém

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Regisztrációhoz kötött

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!