Horváth Florencia és Karádi Gergő: Valójában senki

VEB2023 szervezés Füge Liget
VEB2023 szervezés Füge Liget

Az előadás Horváth Florencia készülő első verseskötetének anyagán alapszik, amiből Karádi Gergő megzenésített néhány szöveget.

Különböző területekről jövünk, de igyekszünk létrehozni egy közös történetet. Hiszen a zenében is kell lennie irodalomnak  és az irodalomban is zenének. Valójában senki című estünkön nem titkolózunk, sőt megmutatjuk önmagunkat és azokat a dolgokat, amik meghatároznak minket. Művészeti ágak és élettörténetek találkozása ez. Egyszerre szólalunk meg múltban és jelenben,  emléket felidézve és azokként, akik mára lettünk.

Horváth Florencia 2002-ben született Celldömölkön, jelenleg Budapesten él. Költő, kritikus, a FISZ tagja. 2021-ben Móricz-ösztöndíjat, 2022-ben a Salvatore Quasimodo Költőverseny elismerő oklevelét, 2023-ban Ferencvárosi József Attila Irodalmi Támogatást nyert.

Karádi Gergő 1993-ban született Budapesten. A Sorbonne Sexual zenekar énekes-dalszerzője, a Hadik-Karádi formáció egyik előadója, a Budai Gitáriskola tanára. Kulturális újságíró, az f21.hu zene rovatának vezetője.

(forrás: prae.hu)

A program ingyenes és regisztráció nélkül látogatható.

Fesztivál Zene Költészet Holtszezon irodalmi

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!