Ingyenes, tematikus, gyerekbarát séta

Partner produkció Tourinform Veszprém iroda
Partner produkció Tourinform Veszprém iroda

A Tűzre, vízre vigyázzatok gyerekek számára is élményszerű séta a veszprémi Séd völgyébe visz. A Séd-völgyben sétálva, nem csak a veszprémi táj vadregényes szépségében gyönyörködhetünk, hanem időutazást is tehetünk a város ezer éves múltjának emlékeit felfedezve.

A Légy ott(hon) Veszprémben Városismereti Séta "Tűzre, vízre vigyázzatok" elnevezésű útvonalán haladó séta során játékosan ismerhetik meg a város főbb nevezetességeit, valamint érvényesül a klasszikus mondás, miszerint nem a cél a fontos, hanem az odáig vezető út. Tudjon meg többet Veszprém kulturális örökségéről, sétáljon végig az útvonalon szakavatott idegenvezető segítségével és oldja meg a rejtélyeket. 

Idegenvezető: Fülöp Júlia

Indulás a Tourinform Veszprém iroda elől (Óváros tér 2.).

​Séta időtartama: kb. 2,5 óra

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát az [email protected] e-mail címen jelezze. 

Az e-mailben kérjük jelölje meg, melyik sétán és melyik időpontban, illetve, hogy hány fővel (max. 10 fő) szeretne részt venni.

A sétákat maximum 50 fő részvételével indítjuk, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében regisztráljuk. A séták csoportok részére nem foglalhatóak.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Regisztrációhoz kötött

Jegylink: [email protected]

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!

Még 47 nap 17 óra 54 perc 25 másodperc
van hátra a megnyitóig!