InterUrbán: Trencsén-Nyitra - Szlovák főzőkurzus

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés

Martin Pollák nem pusztán chef: egy igazi kulináris virtuóz, egy mindent újragondoló és újrateremtő művész. Több mint 25 éves gasztronómiai tapasztalatát a legelőkelőbb ötcsillagos szállodákban csiszolta tökéletesre. A szlovák ChefParade elkötelezett oktatójaként felnőtteknek és gyerekeknek adja át főzés művészete iránti szenvedélyét.

Kivételes alkalom nyílik most a hévízi Hotel Europa Fit Superiorban, ahol Martin egy exkluzív főzőkurzus keretében egy izgalmas kalandra csábít mindenkit. Egy kis ízelítő a várható menüből:

Előétel: töpörtyűből és tojásból készült krém, apró falatokon tálalva

Leves: krémes fokhagymaleves, bosnyák kenyérben

Főétel: "bryndzove halusky" gombócok tipikus szlovák juhsajttal, sült szalonnával és metélőhagymával.

Desszert: "lokse" palacsinta édes töltelékkel, darált mákkal és szilvalekvárral

Gasztronómia workshop főzőkurzus szlovákia chefparade

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!