Koncert a karszton - Takács Vilkó "Egy szál gitár" est

VEB2023 pályázati együttműködés Úrkúti Őskarszt
VEB2023 pályázati együttműködés Úrkúti Őskarszt

Ahol a láthatatlan láthatóvá válik, a csend hallhatóvá, mindez tökéletes egyszerűséggel. A Természetre hangolva akusztikus koncertsorozat keretében idén öt alkalommal szólalnak meg könnyűzenei formációk a régió ikonikus természeti helyszínein, első alkalommal a világon egyedülálló geológiai csodahelyen, az Úrkúti őskarsztban.

Május 27-én Takács Vilmos „Vilkó” „Egy szál gitár” estje indítja útjára a Természetre hangolva koncertsorozatot, nem is akármilyen helyszínen! A világon egyedülálló geológiai csodahelyen pendülnek a húrok, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén található vadregényes Úrkúti Őskarsztnál.

Takács Vilmos "Vilkó" több mint egy évtizede foglalkozik akusztikus, egy szál gitáros műsorokkal, mely keretein belül igyekszik az adott helyszín vagy közönség igényeit minél jobban kiszolgálni. Vilkót elsősorban a Ganxsta Zolee és a Kartel formációból lehet ismerni, de Zolee-val pár éve egy akusztikus blues formációt is életre hívtak, amely a Dos Diavolos nevet kapta, illetve számos feldolgozás zenekart is visz (Nirvana, Alice in Chains).

Az esemény ingyenes, de csak egyéni regisztrációval látogatható, így minden látógatónak saját regisztráció szükséges. A résztvevők száma korlátozott, a koncerten 50 fő tud részt venni. Ha a helyek elfogytak az eseményre nem tudunk több regisztrációt fogadni.

Regisztrációhoz klikkeljetek az alábbi linkre és töltsétek ki az adatokat: 

Zene Koncert természet

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!