Látványőrlés és kemencés pizza sütés

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

Szeretettel várnak mindenkit egy kulturális és gasztronómiai élményekkel teli napra! Kövessék végig a búza útját az őrléstől az evésig!

A programok során:
* Egy malomrestaurátor vezetésével megismerhetik a malom működését, a gabonafeldolgozás folyamatát, és a frissen őrölt liszt készítésének varázsát.
* Ismerjék meg a hagyományos kemencés sütés fortélyait, és készítsék el a saját pizzájukat!
* Ha az időjárás engedi, a vizes játszótéren tehetik próbára a víz energiáját.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: [email protected] e-mail címen, mellyel egyidőben szükséges a részvételi díj utalása is.

Részvételi díj: 3000,-Ft/fő
14 év alatt 1500,-Ft
3 év alatt ingyenes

Maximális létszám: 25 fő

Gasztronómia

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!