TELTHÁZ - Manu Chao Acoustic - BALKAN:MOST FESZTIVÁL

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Manu Chao mindenhol otthon van, a világ legnagyobb színpadain vagy éppen Veszprémben egy akusztikus formáció keretében.

BALKÁN – AHOGY MÉG NEM HALLOTTAD: a BALKAN:MOST egy ingyenes fesztiválon a térség 9 országának fiatal tehetségeit és nagy neveit hozza el 30 koncerten, 3 szabadtéri színpadon, 3 napon át, Veszprém festői belvárosába.

Az élő legenda, békeharcos, ska punk partizán Manu Chao sem maradhat ki a BALKAN:MOST programjából, még ha nem is a félsziget szülötte. Manu Chao mindenhol otthon van, a világ legnagyobb színpadain és foglalt házak falai közt, Lázadó, többnyelvű, besorolhatatlan, mint a Balkán. Veszprémbe egy kis akusztikus formációval érkezik.

Az exkluzív koncerten nagyot mártózhat a közönség a Manu magicben: a több, mint 2 órás különkiadásban a legnagyobb slágerekre, új számokra és nagy közös éneklésre is futja Veszprém szívében. Ezt a szervezők egy elkülönített helyszínen tudják biztosítani, ezért kérünk mindenkit, vegyék figyelembe a különleges koncertre vonatkozó különleges feltételeket.

A művész kéréséhez igazodva az exkluzív koncertre jegyek korlátozott számban kaphatók. Egy személy maximum két jegyet vásárolhat. A koncertjegy névre szól. A koncertre történő belépés során a jegyvásárlónak igazolnia kell, hogy az általa felhasználni kívánt jegy vagy jegyek az ő nevére szólnak. Az igazolás fényképes igazolvány felmutatásával történhet.

A jegybirtokos a Rendezvény területére való belépéssel a Balkan:MOST Fesztivál ÁSZF-et és a Rendezvény Házirendjét magára nézve kötelezőnek fogadja el. 

 

Kövesd a BALKAN:MOST ingyenes programjait is!

balkan:most manu chao WOMEX

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!