MEUTE koncert – Felező

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

A basszus vibrál, a konfetti csillog, és piros egyenruhák pattognak hangszerekkel a kezükben. A hipnotikus erejű techno és a fúvószenekari zene robbanékony keverékével a MEUTE nevű techno menetzenekar 2016 óta nagy port kavar a kontinenseken. A tizenegy hamburgi zenész ikonikus piros kabátjaiban imádja megszegni a szabályokat és feszegetni a határokat. A zenekar eleinte egy kísérletnek indult a hamburgi St. Pauli kerület utcáin és villámgyorsan világszerte elismert jelenséggé vált.

Az út olyan művészekkel való közös fellépésekhez vezetett, mintLaurent Garnier, Stephan Bodzin, Flume, Solomun és Marc Rebillet. A zenekar forradalmasítja a techno zenét, és újraértelmezi a kizárólag akusztikus hangszereket használó fúvószenekarok fogalmát. Nem csoda, hogy zenéik megjelenésük után azonnal slágerré válnak és koncertjeik pillanatok alatt teltházasak lesznek. Lehetetlen nem táncra perdülni, miközben őket hallgatjuk!

Kapunyitás: 17:00

Június 14. és 18. között ötnapos örömünnepre várja az érdeklődőket Veszprém és a Bakony-Balaton régió. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program júniusban félidőhöz érkezik és színes programkavalkáddal készül fel a címviselés hátralevő hat hónapjára.

Zene Ünnep felező Gyárkert Kultúrpark

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!