Michelle David & The True-tones // Veszprém Blues Fesztivál

Pályázati együttműködés Hangvilla Nagyterem
Pályázati együttműködés Hangvilla Nagyterem

Grassroots soul és R&B projektként indult, mára négy ikonikus gospel album, egy karácsonyi kiadvány és a friss Truth & Soul lemez a gyümölcse Michelle David és a True-tones együttműködésének.

Grassroots soul és R&B projektként indult, mára négy ikonikus gospel album, egy karácsonyi kiadvány és a friss Truth & Soul lemez a gyümölcse Michelle David és a True-tones együttműködésének. Az alapító tagok, Onno Smit és Paul Willemsen kedvenc zenei műfajaik (Rhythm & Blues, R&R soul) gyökereit keresve felfedezték a gospel zenét olyanok előadásában, mint a The Soul Stirrers, a The Zion Travelers, Rosetta Tharpe nővér és Shirley Ann Lee. A dalok tiszta energiája elragadtatva döntöttek úgy, hogy Michelle Daviddel elkészítik saját verziójukat.

Az elmúlt öt évben a zenekar a hagyományos gospeltől az afrofunkig, a soultól a calypsóig és a marokkói gnawáig számos inspirációt épített be burjánzóan komplex zeneiségébe, ráadásul egy Edison-jelöléssel (ez a holland Grammy-díj) is büszkélkedhetnek.

Zene Koncert családbarát Zene/Város Mozgáskorlátozott személyekhez igazított Önkéntesekkel megvalósuló rendezvény Az információk idegen nyelven is elérhetőek Szellemi fogyatékossággal élő személyek számára barátságos környezet Veszprém Blues Fesztivál 2023

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Jegyvásárlás ellenében látogatható

Jegylink: https://tixa.hu/veszpremblues

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!