MINDFULNESS WORKSHOP - FOTON - 06.19.

VEB2023 szervezés
VEB2023 szervezés

Hello mindfulness, viszlát stressz!


Harmonikusabb kapcsolatokra vagy békésebb gyereknevelésre vágysz? Szeretnéd jobban kezelni a munkahelyi stresszt? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? A mindfulness sokkal több annál, mint, hogy megtanulsz meditálni. Az életed minden pillanatában jól jön. A 3 órás mindfulness csoportban coaching szemléletben, kérdésekkel és gyakorlatokkal várlak. 
- Beszélgetünk kicsit a stresszről és a mindfulnessről, hatásaikról és arról, hogy hogyan lesz a mindfulness szupererő a stressz ellen. 
- Mindennapi helyzetekre fókuszálunk, laza, interaktív környezetben, ahol egymást támogatva fejlődünk. 
- Lesznek kérdések és gyakorlatok, amik segítenek megérteni, hogyan csitítsd le zaklatott elmédet és hogyan találd meg a saját belső békédet. 
- Itt megtalálod azt a támogató közösséget, amire szükséged van ahhoz, hogy tovább lépj a belső béke felé vezető úton. A csoporttagok támogatják, motiválják és inspirálják egymást, gyakran új barátságok szövődnek. 

 Időpont: 2024.06.19., szerda 17:00-20:00  
 Időtartam: 3 óra,  Helyszín: FOTON Audiovizuális Centrum, Veszprém, Vár utca 17.,  Részvételi díj: a 3 órás mindfulness workshop ára 15.000 Ft/fő, mely tartalmaz egy kávét vagy limonádét és egy melegszendvicset is.


A programot tartja: Obreczán Brigi, life, gyerek és mindfulness coach, marketing szakember, anya. 
"Folyamatosan pörögnek a gondolataim. Pár éve még elképzelni sem tudtam, hogy lelassítsam őket, vagy csendet csináljak a fejemben. Értem, amikor azt mondod, hogy nincs időd meditálni, vagy hogy száz felé szakadsz gondolatban és 5 dolgot csinálsz egyszerre, de már a hatodikat tervezed. Tudom, én is érzem, hogy mennyire nehéz lelassulni és belső nyugalmat találni. És azt is tudom, hogy a mindfulness gyakorlása segíthet. Tudj meg többet rólam: obreczanbrigitta.com"

Létszám: minimum 5, maximum 8 fő, jelentkezz mihamarabb! 

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni! Helyedet az részvételi díj felének befizetésével tudod lefoglalni. 
A jelentkezéskor online bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.
A második felét a helyszínen készpénzben, átutalással vagy online bankkártyával tudod rendezni. 

Nincs jobb időpont, mint most! 
Foglald le a helyed, és vágj bele életed legmegnyugtatóbb kalandjába! 
Jelentkezés: https://bit.ly/foton-mindfulness

Várunk szeretettel!

workshop

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!