Örvényesvölgy Fesztivál - 2. hétvége

VEB2023 pályázati együttműködés
VEB2023 pályázati együttműködés

A zalacsányi Örvényesvölgy Fesztivál új eseményként csatlakozik a régió magas színvonalú zenei eseményeinek sorába. Az esemény 2023 júniusában két hétvégén, 9-10-én és 16-17-én ragadja magával a zenekedvelőket többek között olyan hazai és nemzetközi fellépőkkel, mint a Grammy-díjas Gipsy Kings, a magyar népzenei életet meghatározó Csík zenekar, a progresszív jazzet táncos ritmusokkal vegyítő Deladap és a londoni soul és blues zenész, Kevin Davy White.

A névsor nem végleges, hamarosan újabb fellépőket jelentenek be a szervezők, több különleges jazz koncerttel, köztük igazi csemegékkel színesítik tovább a fesztivált. 

Az Örvényesvölgy Fesztivál egyik különlegességét az elbűvölő helyszín adja. A csend és nyugalom szigetén, erdőszéli kilátással kapott helyet a rendezvény nagyszínpadja, így a zenei élmények mellett a szemet és lelket gyönyörködtető vidék is lehetőséget ad a szürke hétköznapokból, városi környezetből való kiszakadásra.

Az esemény első hétvégéjén a magyar hagyományok és népzene kerül előtérbe, míg a második hétvége a nemzetközi sztárvendégekre fekteti a hangsúlyt. A programot meghatározza a település pálos hagyatéka is, melynek bevonásával a történelmi adottságokat is bemutatja a rendezvény. 

Fesztivál Zene örvényesvölgy fesztivál Zalacsány örvényeshegy felező

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!