Óváros Piac | Eseménysorozat

VEB2023 szervezés Óváros tér
VEB2023 szervezés Óváros tér

Jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik, ebédek; tiszta, minőségi és hazai alapanyagok, helyi termelőktől. Bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával. Mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap. Ezt az életérzést szeretnénk az Óváros téren is létrehozni.

Kéthetente megújuló termelői kínálattal, kézműves termékekkel, tematikus programokkal várjuk a piacra látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást.

Óváros Piac időpontok:

május 1. (vasárnap)

május 15. (vasárnap)

május 29. (vasárnap)

Nyitvatartás: 9:00 - 13:00

Ahogy saját bőrünkön tapasztaljuk az "amit eszel, azzá leszel" mondás igazságtartalmát, és ahogy egyre többen választják a slow livinget mint menekülési útvonalat a mókuskerékből, úgy szinte mozgalommá fejlődött a piacos kultúra Magyarországon. Így azt gondoljuk, meg sem engedhetjük magunknak, hogy Európa 2023-as Kulturális Fővárosa kimaradjon ebből a trendből.

Az Óváros Piac a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.

A Veszprém - Balaton 2023 Zrt. Veszprém megye és a Bakony - Balaton régió 118 településén tevékenykedik, többek között Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany, Ajka, Tapolca.

Információ a kereskedőknek:
[email protected]

Gasztronómia Közösségépítés

Jegy info

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!