Óváros Piac | Eseménysorozat

VEB2023 szervezés Óváros tér
VEB2023 szervezés Óváros tér

Jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik, ebédek; tiszta, minőségi és hazai alapanyagok, helyi termelőktől. Bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával. Mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap. Ezt az életérzést szeretnénk az Óváros téren is létrehozni.

Kéthetente megújuló termelői kínálattal, kézműves termékekkel, tematikus programokkal várjuk a piacra látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást.

Bemutatkozik az VEB 2023 EKF söre a május 29- Óváros téri piacon 

Május 29-én az Óváros téri piacon mutatjuk be a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) hivatalos sörét. A Piac ezennel egy rendhagyó alkalom lesz, hiszen 10:00 órától egy sajtótájékoztató keretében fedi fel magát a manufaktúra, illetve ismerhetjük meg az együttműködés részleteit, sőt, a friss nedűt meg is kóstolhatjuk, amelyet kifejezetten erre az alkalomra és a két szervezet közötti együttműködésképp főz le a manufaktúra. Az VEB2023 EKF sör június végétől már a régió vendéglátóipari egységeiben, néhány üzletében és Budapesten is kapható lesz! 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy melyik lesz az idei VEB2023 EKF sör, várunk Téged is a piacon 9-13 óra között!

Óváros Piac időpontok:

május 29. (vasárnap)

június 12. (vasárnap)

június 26. (vasárnap)

Nyitvatartás: 9:00 - 13:00

Ahogy saját bőrünkön tapasztaljuk az "amit eszel, azzá leszel" mondás igazságtartalmát, és ahogy egyre többen választják a slow livinget mint menekülési útvonalat a mókuskerékből, úgy szinte mozgalommá fejlődött a piacos kultúra Magyarországon. Így azt gondoljuk, meg sem engedhetjük magunknak, hogy Európa 2023-as Kulturális Fővárosa kimaradjon ebből a trendből.

Az Óváros Piac a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.

A Veszprém - Balaton 2023 Zrt. Veszprém megye és a Bakony - Balaton régió 118 településén tevékenykedik, többek között Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany, Ajka, Tapolca.

Információ a kereskedőknek:
[email protected]

Gasztronómia Közösségépítés

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!