Palya Bea workshop - 2023.11.28.

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Amikor valami éppen megszületik, vagy valaki épp újjászületik, az egy nagyon törékeny hely - lenni, lebegni két világ közt, még ott, de már félig itt. Áldott sebezhetőség, illékony puhaság.

A karácsonyi időszak mindig ilyen nekem: a gyertyafényben valami és valaki születőben, lemez, gyerek, új önmagam. És tudom - hisz beszélgetünk - hogy sokan ti is így vagytok ezzel. Azt is mesélitek, hogy a családozás szent öröme alatt-fölött néha a magány is beoson az ablakon.
Bárhogy is van, egy biztos: nagyon kell ebben az időszakban a szeretés, a valahová tartozás melege, tán még jobban, mint az év többi hónapjában.

Egybeénekeljük hát magunkat ezen a workshopon, hogy a rövid nappalok ne szegjék a kedvünket, a hosszú éjszakák és fáradt hajnalok ne viseljék meg a lelkünket. Szebbnél szebb adventi és karácsonyi dalokkal és mindenféle énekekkel leheljük a teret tele, és az akolmelegben erőt gyűjtünk együtt, hogy kitartson tél végéig.
E workshopon tehát a missziód, hogy hozzáférj fizikai szinten a saját törékeny részedhez, és abból fizikai hangot adj, énekelj. Így ha létre akarsz hozni bármit, egy megvalósult ötletet, valamit, vagy akár valakit, akkor ezentúl már tudod, hogy a hangadással utat törhetsz a teremtés különféle formáinak. 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációs linket a Facebook eseményben tesszük közzé.

HANGJÁTÉK

A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk.
Keress minket további programokért! -> facebook.com/hangjatek.veszprem és a https://hangjatek.hu/ oldalon

Zene hangjáték Zene/Város

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!