Papírkutya koncert - Octave Lissner (FR) - 1. nap

VEB2023 pályázati együttműködés Papírkutya
VEB2023 pályázati együttműködés Papírkutya

Octave Lissner bluesban és a folkban gyökerező dalai arról az egyetemes, mégis rendkívül intim élményről szólnak, hogy megtaláljuk a helyünket a világban, felnövünk és szerelmesek leszünk. Ennél kevesebbet nem is szeretnénk.

A „fiatalon kezdett zenélni” Octave Lissner esetében nem elcsépelt közhely: a francia származású énekes-dalszerző hatévesen kezdett hegedülni, nyolcévesen gitározni, tizenévesen már a saját zenekarában énekelt, és alig volt 21 éves, amikor megjelent első lemeze. Nemrég új kislemezt adott ki 'Something New' címmel, és jelenleg már a harmadik albumán dolgozik, amelyet a tervek szerint 2023 őszén hallgathatunk. A visszafogott online jelenlét ellenére rajongói bázisa jelentős, albumait több tízmillióan streamelik, dalai számos filmben szerepeltek. 

Bluesban és a folkban gyökerező dalai arról az egyetemes, mégis rendkívül intim élményről szólnak, hogy megtaláljuk a helyünket a világban, felnövünk és szerelmesek leszünk. Ennél kevesebbet nem is szeretnénk. Ragadd meg hát valaki számodra kedves kezét, és vidd el Octave Lissner koncertjére a Papírkutyába!

Zene Papírkutya Koncert Zene/Város

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!