Papírkutya koncert - The Barefoot Bandit (UK) - 2023.02.08.

VEB2023 pályázati együttműködés Papírkutya
VEB2023 pályázati együttműködés Papírkutya

Az Egyesült Királyságból érkező The Barefoot Bandit reggae-t, punk rock-ot és dub-ot vegyítő zenével igyekeznek némi derűt és napfényt csempészni a borongós februári estéinkbe.

A The Barefoot Bandit zenéje a hűséges rajongók segítségével egyre több országba jutott már el. Teltházas koncertjeiknek köszönhetően rengeteg fesztivál kötelező fellépőivé váltak, mint a Glastonbury, a Boardmasters, vagy a Boomtown Fair. Kislemezeik előkelő helyen szerepelnek a reggae-válogatásokon, és a BBC rádiós műsoraiban is sűrűn felhangzanak.

A Mezitlábas Banditák olyan neves zenészek előzenekaraként is felléphettek már, mint Lee "Scratch" Perry, Katchafire, The Cat Empire, Easy Star All-Stars, Dubioza Kolectiv, Gentleman's Dub Club, Horace Panter & Lynval Golding (The Specials) és a Dreadzone.

A The Barefoot Bandit tagjai akusztikus felállásban, csökkentett létszámmal, de maximális hatásfokkal érkeznek a veszprémi Papírkutyába, hogy három estén keresztül adjanak ízelítőt a pont nem-tartózkodó angol reggae-ből.

Zene Papírkutya Zene/Város

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!