Pop-up Choir Tóth Árpival - 2023.03.25.

VEB2023 partner produkció Hangvilla
VEB2023 partner produkció Hangvilla

Hatással van rád, körülvesz, megnyugtat, feldob, segít kifejezni. Minderre képes a zene! Vegyél részt a Hangjáték programjain és éld át Te is a zene erejét!

Szinte észre sem veszed, és már énekelsz is!

Az esemény szlogenje nem véletlen: a Pop-up Choir alkalmával ötlettől a megvalósításig vehettek részt egy dal kórusszíntű megszólaltatásában. Ráhangolódástól a dalolásig szinte észrevétlenül járjuk majd be közösen egy kórusmű születésének állomásait. 

Célunk, hogy bárki, tehát BÁRKI részese lehessen egy-egy délelőtti műhelymunkának, aminek keretében egy-egy menő dalt közösen összehangolunk és profin megszólaltatunk. A Hangjáték programjaitól megszokott módon amiatt ezúttal sem kell aggódni, ha valaki esetleg nem tud énekelni - hiszünk abban, hogy annyira egy délelőtt alatt mindenki megtanítható, hogy hasznos része legyen a nagy hangzásnak.

Azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak vagy akár nyugdíjasoknak ajánljuk az eseményt, akik szívesen csinálnának havonta egyszer sokad magukkal valami igazán izgalmasat.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékod jelezd a [email protected] e-mail címen. (Tárgy: “Regisztráció PopUp Choir workshopra”, a szövegben pedig kérjük, jelöld meg a résztvevők létszámát és nevét)

Zene hangjáték Zene/Város

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!