Street Legends - Mutasd, mi a pálya! - Felező

VEB2023 szervezés Veszprém, Szent Imre tér
VEB2023 szervezés Veszprém, Szent Imre tér

Tudod, mik azok az újgenerációs sportok? A BMX, a görkorcsolya, a roller és a gördeszka ismerős? A Street Legends ezeknek az utcai sportoknak a fiatal tehetségeiről szól, akik egy előválogatás után élőben, közönség előtt is bemutatkozhatnak!

Első lépésben minden jelentkezőnek egyedi videótartalmat kell készítenie a legjobb trükkjéről. Ezeket a videókat a sportolókból és szakemberekből álló zsűri sportszakmai szempontok alapján értékeli és sportáganként a 10 legjobbnak talált fiatalnak lehetősége nyílik részt venni a Street Legends /Utcai Legendák sportversenyen Veszprémben, június 17-én. Ezen a megmérettetésen dől el, hogy kik lesznek az idei év Utcai Legendái. A szakmai zsűriben a BMX és a görkorcsolya kiemelkedő alakjai kapnak helyet, akik az értékelések mellett bemutatják a nagyközönségnek egy-két trükkjüket is.

A június 16-ai hétvégén minden vállalkozó szellemű BMX, görkori, gördeszka és roller rajongó saját maga is tesztelheti a versenyre megépített pályát. Az amatőr sportolók biztonságáról természetesen profi pályafelügyelők gondoskodnak.

Gyertek, szurkoljunk együtt a legjobbaknak és csináljunk közösen egy extrém sportfesztivált Veszprém szívében! A nap során izgalmas és látványos bemutatókkal is készülünk, ami az egész családnak garantálja a szórakozást. A bemutatók mellett lehetőséget biztosítunk különböző sporteszközök kipróbálására, így az aktív kikapcsolódás is biztosra vehető.

 

Találkozzunk június 16. és 18. között Veszprémben, a Szent Imre téren, ahol Te is kipróbálhatod magad és elsajátíthatsz néhány új trükköt!

Június 14. és 18. között ötnapos örömünnepre várja az érdeklődőket Veszprém és a Bakony-Balaton régió. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program júniusban félidőhöz érkezik és színes programkavalkáddal készül fel a címviselés hátralevő hat hónapjára.

Részletek

street felező legends

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!