Street Training

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Ötödik alkalommal rendezik meg a Balaton tanulási fesztiválját, a Street Traininget. „Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet”

2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben.

Az egyedülálló tanulási fesztivál képlete egyszerű: nyitott, fejlődni vágyó emberek + érdekes témák + árnyas fák, liget, park = street training. A ligetben a programot 24 szakavatott, tapasztalt előadóval, trénerrel biztosítják több, 12 kijelölt mezőn párhuzamosan, többek között a kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, a vállalkozókat és vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés, és a munka-magánélet egyensúly témájában. A rendezvényre a szervezők várnak minden nyitott, tanulni, fejlődni vágyó érdeklődőt. A 1,5 órás minitréningek tinédzserektől szülőkig mindenki számára tartogatnak inspiráló pillanatokat, új ismereteket.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció az előadásokra ezen a linken.

Szervező:

BENT Balaton

Balatonalmádi, Baross G. utca 52. III./2.

[email protected]

bentbalaton.hu

tanulási fesztivál minitréningek

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!