Szentháromság-napi búcsú és szentmise

VEB2023 pályázati együttműködés Becehegyi Szentháromság Kápolna
VEB2023 pályázati együttműködés Becehegyi Szentháromság Kápolna

A szőlőhegyi kápolnák több évszázados szakrális hagyományait eleveníti fel a programsorozat, melynek keretében június 4-én misével, szeretetvendégséggel várják az érdeklődöket a szervezők a Balatongyörökön.

A becehegyi Szentháromság kápolna hagyományos ünnepi szentmiséjét követően a hívek szeretetlakomával folytatják az estét a kápolna mellett, melynek során a Re-Folk zenekar népzenei műsorát hallhatják és élvezhetik a kápolnához látogató érdeklődők.

A program tömegközlekedéssel Keszthely vasútállomás megállóhelyről Balatongyörök (Szépkilátó megállóhely) felé induló buszjáratokkal közelíthető meg. Innen 2,5 km-es, 35 perces sétával a Panoráma úton haladva érhető el a Szentháromság kápolna.

Parkolási lehetőség:

  • Szépkilátó – autóparkoló
  • kápolna alatti területen – korlátozott számban van csak parkolási lehetőség
  • a 71-es főút melletti Hétház utca – innen az 1,2 km-re található kápolna gyalog kb. 20 perces sétával a Vadrózsa u.– Csap u. – Kápolna úton megközelíthető

A rendezvény ingyenes, akadálymentesen nem megközelíthető. A program kedvezőtlen időjárás esetén módosított tartalommal kerül megrendezésre, kérjük érdeklődjön a szervezőknél.

Veszprém szőlőhegyek

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!