Színes falu színes ház - Németh Zoltán MNU-Dj Q-Cee/Kultháló

VEB2023 szervezés Kisbirtok_Kultbázis
VEB2023 szervezés Kisbirtok_Kultbázis

Színes falu, színes ház • Színezzük ki együtt Zánkát! Egy sokszínű összkulturális művészeti projekt, melyben a street art, a kortárs képzőművészet, az improvizációs zene és a hagyományok együtt teremtenek közös és közösségi élményt.

Tarts velünk és fedezd fel, hogyan színezik ki a vizuális ötletek a falut és a hétköznapjainkat, éld át, hogyan fonódik össze a hagyomány és a kortárs művészet, hallgasd meg, mi születik az ismert zenészek és a helyi tehetségek találkozásából.

A Színes falu, színes ház projektben olyan felületeket kerestünk Zánkán, amiket új ruhába öltöztethetünk kortárs művészek segítségével. A nyár folyamán minden alkalommal egy-egy elkészült művet mutatunk be. A leleplezésekhez meghívott ismert underground és mainstream zenészek improvizatív koncertet adnak helyi vonatkozású előadókkal. A szeptemberi nagy bemutatón pedig egyben lehet majd végigjárni az alkotásokat, mely program után egy különleges közös koncerten, örömzenélésen találkoznak a projekt zenei résztvevői!

PROGRAM:Találkozó: 17:00 Kisbirtok Kultbázis, Zánka, Rákóczi út 15.
Beszélgetés szakértőkkel és a művészekkel, séta együtt az elkészült alkotáshoz, leleplezés és bemutató, majd improvizációs koncert és kötetlen buli.Ez alkalommal Németh Zoltán MNU művét leplezzük le és DJ Q-Cee improvizál majd.Németh Zoltán / MNU díszletépítéssel, látvány- és grafikai tervezéssel kezdett foglalkozni, ami határozott lökést adott számára ahhoz, hogy átlépve a graffiti korlátait egy igazán sokoldalú képzőművész váljon belőle anélkül, hogy gyökereit hátra hagyná.Ha egy szóval kellene jellemezni munkásságát, azt mondanánk: kiegyensúlyozottság. Ha kettővel: tökéletes kiegyensúlyozottság.A nap lemezlovasa, aki pedig a csodás hangulatról gondoskodik a eseményen: Q-CeeÉlete az underground: a Hip-Hop, a Break, a Freestyle, a Beatbox és a Scratch. 1995 óta zenél aktívan, azóta számos nemzetközi és magyar zenei fesztiválon és versenyen mérettette meg magát DJ-ként. A Random Trip egyik oszlopos tagja, heti Beatbox, Scratch és after felelőse.

Egy kis ízelítő:https://www.youtube.com/watch?v=wTr5irHws4s

A Kultháló VEB2023 program olyan helyek és alkotók együttműködéséről szól, akik képesek megnyitni a művészet elefántcsonttornyait, és a régió rejtettebb településein is megmutatni a művészet közösségformáló erejét.

Tovább

kultháló élő régió

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!