T-99 // Veszprém Blues Fesztivál - 04.13.

VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Nagyterem
VEB2023 pályázati együttműködés Hangvilla Nagyterem

Az alternatív roots-rock trió, a T-99 csupa vad, bohém karakterből áll, akik hatalmas energiával, mély zeneiséggel és nagy adag szenvedéllyel csalják elő vintage hangszereikből a legvirtuózabb dallamokat.

Az amszterdami illetőségű T-99 alternatív roots-rock trió húsz éve az európai roots szcéna élvonalába tartozik. A rock and roll, blues, country, surf és a soul eklektikus keverékével 1999 óta turnéznak Európa-szerte. A T-99 három vad bohém karakterből áll, akik hatalmas energiával, mély zeneiséggel és nagy adag szenvedéllyel csalják elő vintage hangszereikből a legvirtuózabb dallamokat.

A magyar közönség számára a Braindogs-ból is ismerős Mischa den Haring, Martin de Ruiter és Donné la Fontaine triója zenei stílusok egyedülálló keverékét hozza létre, amely csak T-99 soundként definiálható - mintha Dr. Johnt összezárnánk a Los Lobos-szal zárnánk egy zsúfolt, füstös austini garázsban.

Zene Koncert Zene/Város Az információk idegen nyelven is elérhetőek Szellemi fogyatékossággal élő személyek számára barátságos környezet Veszprém Blues Fesztivál 2023

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!