Ukulele - Tanulj vele! Zeneovi - 2023.11.23

VEB2023 partner produkció
VEB2023 partner produkció

Interaktív zenés foglalkozás 4-6 éves korú gyermekek számára közös zenéléssel, énekléssel, mozgással és persze sok-sok nevetéssel, Krasznainé Geréb Edina óvodapedagógus és Huszti Laci ukulele oktató vezetésével. 

A foglalkozás alatt a kicsik ukulelén és ütős hangszereken tanulnak játszani és közösen zenélni, így miközben felhőtlenül szórakoznak, fejlődik szociális és motorikus készségük, szabadon szárnyal kreativitásuk, kibontakozik tehetségük, elsajátítják a csapatban való munka és a közös alkotás örömét is. 

A foglalkozás ingyenes, előképzettség és előzetes jelentkezés nem szükséges. 
A foglalkozások időtartama 45 perc. Ez idő alatt a szülők megvárhatják gyermekeiket az előtérben. 

Kik tartják a foglalkozásokat? 

Krasznainé Geréb Edina, a Kastélykert Óvoda pedagógusa. Gyakorlott zeneovi vezető, gitáron, furulyán, zongorán játszik, és énekel. Társa Huszti László művelődésszervezőként és zenészként dolgozik. Nem-formális pedagógiai módszerekkel foglalkozik immár 17 éve, ütőhangszeres és ukulele oktató. 2018-19-ben a ’James Hill Ukulele Initiatives’ oktató képzését elvégezte. 

 

Hogyan kell készülni a gyerekeknek a foglalkozásokra? 
Kényelmes, komfortos öltözettel, a teremben lehetnek zokniban vagy benti cipőben. Ételt csak akkor hozzanak magukkal, ha erre mindenképp szükség van (pl. cukorbetegség esetén). Folyadék lehet náluk, de vizet fognak kapni, külön poharat nem kell hozni. 

 

Milyen hangszert hozzanak magukkal? 
Akinek van már saját ukuleléje, az feltétlenül hozza magával. Ha még nincs, akkor sincs semmi gond, a hangszerekről mi gondoskodunk. 

 

További információ: Huszti László - [email protected] 

Veszprém Zene ukulele zeneovi ukulele tanulj vele

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!