Együtt Okosabb – Minden jó, ha jó a vége!

Köszönjük a tizenhárom alkalomból álló Együtt Okosabb eseménysorozaton résztvevő több mint másfélszáz szervezet aktív közreműködését! A sorozatzáró helyszín méltó befejezésként egy természetes gyümölcsösben játszódó óriás társasjáték formájában, rendhagyó módon mutatta be a természeti, gazdasági és társadalmi fenntarthatóság meghatározó összefüggéseit.

Pályázataink meghirdetésekor az „Elő a fiókból a ragyogó ötletekkel” szlogennel buzdítottuk a jelentkezőket a pályázatainkon való részvételre. Ugyanakkor tudjuk, hogy a jó ötlet mellett a kivitelezés is sokat számít, ezért rendkívül sok segítséget kínálunk pályázati partnereinknek régió-szerte. Ezek egyike volt a VEB2023 – Együtt Okosabb workshop sorozat, amely összesen tizenhárom alkalommal segítette a résztvevőket a sikeres megvalósításban.

A VEB2023 – Együtt okosabb workshopsorozat azoknak a vállalkozásoknak, intézményeknek és civil szervezeteknek a támogatására szolgált, amelyek saját kulturális, művészeti projektjükkel vagy egyéb programjukkal szeretnék még tartalmasabbá tenni a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programot és ehhez nyitottan fogadták a szakmai segítséget.

A tizenhárom alkalom során bejártuk a régiót, és a különféle helyszíneken a pályázatírás, a költségvetéstervezés, a fenntarthatóság, a látogató-családbarát rendezvényszervezés és a kommunikáció szakterületek kiválóságai hangulatos előadásokon bővítették a megjelent érdeklődők ismereteit.

A VEB2023 EKF csapatának kezdeményezéséből felépült Együtt Okosabb workshop sorozaton bebizonyosodott, hogy a régió ereje a sokszínűségben, a helyi értékekben rejlik, ugyanakkor az együttműködés megsokszorozhatja az eredményeket.

Ismételten szeretnénk megköszönni a több mint félszáz szervezet képviseletében megjelent résztvevőknek, hogy éltek a felkínált lehetőséggel és aktívan közreműködtek az Együtt Okosabb eseményeken.

 

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!