Elindult a V-Bike!

kikapcsolódás

Július 1-től elindult az elektromos közbringarendszer Veszprémben.

A kerékpárokat a város tíz pontján elhelyezett gyűjtőállomásokból kölcsönözhetjük ki és ott is adhatjuk le őket. Lehetőségünk van  alkalmi jegyek - napi, 3 napos, heti - vásárlására, illetve hosszú távú fél- vagy egyéves bérlet váltására is. 

Jegy- és bérletváltás esetén is az első fél óra díjmentes, majd minden megkezdett fél óra 500 forintba kerül.  Jegyeket a vbike.hu weboldalon keresztül, a V-Bike applikációban vagy a gyűjtőállomások vezérlőoszlopain elhelyezett bankterminálok segítségével válthatunk

Az elektromos bicikliken beállíthatjuk a rásegítés mértékét és az ülés magasságát, a 7 fokozatú váltónak köszönhetően pedig mindenki a maga számára legmegfelelőbb tempóban tekerhet.

A V-Bike mindenki számára elérhető közlekedési forma lehet, hiszen a villanymotorral ellátott kerékpár jelentős segítséget nyújt egy-egy meredekebb dombon is. Természetes ez a funkció kikapcsolható abban az esetben, ha hagyományos módon szeretnénk biciklizni. 

Térkép is segíti a hozzánk legközelebb eső kerékpár, valamint a kiindulási pontunkhoz vagy úti célunkhoz legközelebbi állomás megtalálását. 

A V-Bike bérletek a V-Busz ügyfélszolgálatán, a Kereszt utcában válthatók meg a rendszer indulásától, vagyis július elsejétől kezdve. A bérletek nem a naptári évhez igazodnak, hanem a vásárlás napjától kezdve fél, illetve egy éven át használhatók.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!