Ezüstérmet nyertünk az Eventex Awards 2024-on

Az Európa Kulturális Fővárosa Nyitóünnepe ezüstérmet nyert a világ egyik legfontosabb rendezvény- és élménymarketing rendezvényen, az Eventex Awards 2024-on. A Ragyogj! című 2023. január 21-i Megnyitó Ünnep 6 kontinens, 62 országból érkezett 1207 esemény közül érdemelte ki a díjat.

A Veszprém-Balaton régió fényfestményekkel, zenével, különleges koreográfiákkal és látványelemekkel indította útjára az Európa Kulturális Fővárosa programévet, amelyek Veszprém belvárosának utcáit szőtték át, életre keltve a város és a régió történelmét, sokszínűségét és értékeit.

A Ragyogj! nyitóünnep olyan nemzetközi cégek által rendezett eseményekkel szállt versemybe, mint a Lufthansa, a L’Oreal, az AUDI, a Netflix, vagy a Toyota.

"Az iparág valóban nagy durranással tért vissza az Eventex Awards idei eseményére: rekordszámú nevezés érkezett, és ugyancsak rekordot döntött a kreativitás és az innováció. Az értékelőket lenyűgözték a kiemelkedő események és élmények, az úttörő technológiák és beszállítók, valamint a lélegzetelállító helyszínek. A világ minden sarkából érkezett figyelemre méltó inspiratív eseményeket is láthattunk, hiszen minden évben új országok csatlakoznak az Eventex Awards családhoz, és egyedi hozzájárulásukkal gazdagítják a versenyt.  A sokszínűség az egyik érték, ami igazán kivételessé teszi az Eventex Awards-ot. Ezért az egész Eventex csapat nevében és személyesen is szeretnék gratulálni minden nyertesnek!" - nyilatkozta Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

Az Eventex Awards-ról

A 2009-ben alapított Eventex Awards a kreativitás, az innováció és a hatékonyság ünneplésére jött létre az iparágban, és ma már a rendezvények és az élménymarketing világának legelismertebb nemzetközi díjátadója. A díjak minden évben kiemelik a legjobb eseményeket, márkaélményeket, technológiákat, beszállítókat és helyszíneket a rendezvények világából.

A zsűri két tagja is 92 pontra értékelte a Nyitóünnepet a maximális 100-ból.

Judith Wilson, az EVENTSBASE rendezvényigazgatója a szervezési nehézségek ellenére elért látványt értékelte:” A különböző művészeti formák, a technológia és a város különböző részeinek mesés integrációja. A logisztikai kihívásokat ragyogóan leküzdötték, és nagyszerű műsort adtak elő, hihetetlen eredményekkel.”

David Bloch, a David Bloch International ügyvezető kreatív igazgató és producer, a látvány hatására már Magyarországra vágyik: „Őszintén mondhatom, hogy az esemény csodálatos, meleg érzéssel töltött el... még akkor is, ha a téli hidegben minden résztvevő vastag puffi dzsekit és sapkát hordott. Dél-Afrikából érkezve természetesen ritkán tapasztalunk igazi havat, és így a havazás véleményem szerint külön kiemelte az esemény fényét, és még csodálatosabbá és varázslatosabbá tette, kétségtelenül kiemelve látvány- és díszlettervezést. Gratulálok az egész csapatnak!”

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!