Így juthatsz el a BALKAN:MOST-ra!

Kedvezményes 2023 Ft-os EKF jegy, esti rendezvények utáni éjszakai járatok valamint tematikus menüt kínáló étkező kocsi is igénybe vehető a BALKAN:MOST fesztivál ideje alatt!

Szeptember 7-9. között a BALKAN:MOST fesztiválon várják a zenekedvelőket. 

Az Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt eseménye alatt ezúttal is kedvezményes utazási lehetőséget nyújt a MÁV-VOLÁN-csoport Veszprém-Balaton 2023 EKF jegye, továbbá a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai is forgalomba állnak.

A MÁV-START a fesztivál ideje alatt, ahhoz illeszkedő tematikus fogásokkal, egyes Bakony IC járatokban étkezőkocsit közlekedtet, ami Veszprém állomáson esténként mindenki számára nyitva áll majd.

A fesztivál alatt újból megváltható a csak vonaton érvényes, menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy, amivel az ország bármely pontjáról 2023 forintért utazhatunk Veszprémbe és vissza. Emellett a régióból érkezőknek a 24 óráig érvényes Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet érdemes igénybe venni, amivel a MÁV-START és a Volánbusz több környékbeli járatán és a veszprémi helyi közlekedésben is utazhatunk.

Az esti rendezvények után a Volánbusz éjszakai autóbusz-járatai most is állnak a környező településekre hazautazók rendelkezésére.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!