Ilyen volt 2021

Elképesztő sok minden történt idén a Veszprém-Balaton 2023 EKF program keretén belül, amiért hálásak vagyunk és amikre büszkék lehetünk.

Elindult a Cholnoky-projekt, a Hangjáték program, a Kultháló és Pajta program, a 2023 Podcast, a Romkoncert sorozat, a Terítéken - régiós kerekasztal, közösséggé kovácsolódott a Formákon túl projekt és dübörög a Jutasi közösségi tervezés is.

Számos tudásmegosztó eseményt szerveztünk a VEB Veled, az Együtt okosabb és a Közös nevező eseménysorozatok keretein belül.

Élménybiztosok is csatlakoztak hozzánk, hogy még látogatóbarátabb rendezvényeket szervezhessünk Nektek.

 

A Nemzeti Filmintézettel közösen megszerveztük a Magyar Mozgókép Fesztivált, illetve olyan nagyszabású fesztiválokon vehettünk részt partnerként, mint a Művészetek Völgye, a VeszprémFest, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, az Auer Fesztivál, a Kabóciádé Családi Fesztivál vagy a TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivál.

Megjelent az első balatoni POKET kötet is a VEB2023 támogatásával.

 

Bemutattuk színházi koncepciónkat, színitanodák indultak Veszprémben. Megnyitottuk új közösségi terünket, a Pannon KözTeret.

A Balatorium programsorozat keretében párbeszédet indítunk a Balatont érintő ökológiai kihívásokról.  Elindult az Óváros Piac. Az Utcakép Fejlesztési Programhoz több új egység is csatlakozott: a Füge Fagyiudvar és Kávézó, a KUNSZT dizájbolt, kávézó és közösségi tér, a Pekedli szatócsbolt és Wine & Winyl borbár.

A régiós csatlakozási programunkban résztvevő települések száma decemberre már elérte a 118-at.

 

Az évet nagy reményekkel és tervekkel zárjuk és szinte el sem hisszük, hogy januártól már csak 1 évre vagyunk a programévtől 

Boldog új évet kívánunk Nektek és tartsatok velünk jövőre is!

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!