Indul a CirKollektív eseménysorozat!

Nyitott vagy új mozgásformák megismerésére? Érdekel, hogy a cirkusz milyen közösségformáló lehetőségeket rejt magában? Kedveled a színházi előadásokat és a kortárs mozgásformákat? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszolsz, akkor tarts velünk, mert egy izgalmas, interaktív szakmai napon beszélgetünk majd ezekről a témákról.

Egy interaktív szakmai napra hívunk, ami a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szerves része, és az első nyilvános eseménye annak a kezdeményezésnek, ami izgalmas képzéseket, klubéletet és rendezvényeket varázsol majd Veszprém városába CirKollektív néven.

Ez a nap kifejezetten ajánlott olyan szakembereknek, tanároknak, animátoroknak, szervezőknek, akik a szabadidős-, oktatási- vagy szociális szektorban dolgoznak.

Mire számíthatsz majd a programban? 
Izgalmas előadásokkal várunk a cirkuszpedagógia világából, elmeséljük, hogy mi az a szociális cirkusz, hogy miként lehet közösséget építeni a cirkusszal és természetesen azt is, hogy mi várható majd a CirKollektív eseménysorozattól a VEB2023 EKF program keretében. Ráadásul, mindezeken kívül, számtalan zsonglőreszközt lehet majd kipróbálni az eseményen. 

Időpont: 2021. június 29. 14.00-18.00

Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ, a Kabóca Bábszínház termében 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációs link a Facebook eseményben érhető el. 

A Kabóca Bábszínház a Magyar Zsonglőr Egyesülettel karöltve készül izgalmas programokkal

A CirKollektív eseménysorozatban a veszprémi Kabóca Bábszínház is aktívan részt vesz majd. Tevékenységük célja, hogy a legkisebbektől egészen az idősebb korosztályig mindenki megismerhesse a cirkusz közösségformáló erejét és a zsonglőrök, artisták varázslatos világát - mindezt a Magyar Zsonglőr Egyesülettel karöltve
Első közös programelemként a Kabóciádé Családi Fesztiválon (2021. július 30. - augusztus 1.) kerül reflektorfénybe a cirkusz, de mostantól városszerte találkozhatunk a színház zsonglőrködő színészeivel és artista bábjaikkal, 2023-ban pedig az intézmény egy grandiózus produkcióval is előrukkol majd.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!