Keressük... - pályázati felhívás

Keressük azt a vállalkozószellemű, kulturálisan beágyazott vendéglátóst, aki szeretne részese lenni Veszprém legnagyobb kalandjának, és képes jövőjét a Veszprém 2023 projekt egyik meghatározó helyszínének kialakítására majd üzemeltetésére áldozni.

Keressük azt a vállalkozószellemű, kulturálisan beágyazott vendéglátóst, aki szeretne részese lenni Veszprém legnagyobb kalandjának, és képes jövőjét a Veszprém 2023 projekt egyik meghatározó helyszínének kialakítására majd üzemeltetésére áldozni.

Amit ajánlunk: 120 négyzetméteres vendéglátásra termett üres ingatlan Veszprém belvárosában, programokkal való töltés, hosszú távú együttműködés, könnyített fizetési feltételek, egy életre szóló élmény.

Néhány gondolat arról, hogyan is jutunk el a szeptemberi nyitásig!

• jelentkezz be nálunk egy rövid űrlap kitöltésével,

• beszélj velünk telefonon és/vagy személyesen, és nézd meg a helyet, hogy miről is beszélünk (+36 20 938 0411),

• a személyes találkozásokat követően kiválasztjuk azon jelentkezőket, akikkel leginkább megegyeznek a szakmai elképzeléseink,

• mindezek után ha még mindig tetszik neked egy közös együttműködés ötlete, küldd el nekünk az üzleti tervedet, működtetési koncepciódat, enteriőr és design elképzeléseidet, és segíts megérteni a motivációdat.

A fentiek alapján kiválasztott a jeletkező kilétét közzétesszük, akivel onnantól minimum 5 évig vállat vetünk vállnak.

Pályázati felhívás
Pályázati felhívás
Pályázati felhívás
Pályázati felhívás

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!