Sokoldalú nők a Királynék földjén

Külső-belső szépség, süti sütés, és kedvenc alkotások - a tavasz kezdetével a Királynék földjén program több felhívással is fordult a veszprémi nőkhöz.

"Nővé válsz, nem születsz"

Ha te is 14-18 év közötti lány vagy, aki keresi a női értékeket és egy közösség tagja akar lenni, akkor írj a [email protected] e-mail címre. Témák: külső-belső szépség, kommunikáció, önismeret, kapcsolatok, női értékek és hivatás.

Mutasd a sütid, megmondom ki vagy!

Készítsd el kedvenc süteményedet és küldd a fotóját és történetét március 15-ig, a [email protected] e-mail címre. A pályaműveket szakmai zsűri is értékeli és díjazza.

A Királynék földjén program keretében várják azokat az alkotásokat, amelyeket veszprémi nőként hobbiból, kedvtelésből, vagy "csak-úgy" otthonotok falain belül készítettetek. Lehetnek ezek bármilyen alkotások, amelyekre valamiért büszkék vagytok, szeretitek és eddig nyilvánosságot még nem adtatok neki.

Alkotásaitokat becsomagolva, nevetekkel és elérhetőségetekkel együtt felcímkézve leadhatjátok az Agórában a Családi játszóházban a délelőtti órákban (VEszprém, Táborállás park 1.), a Veszprémi Családsegítő Központban (Veszprém, Mikszáth K. u. 13.) és a Szent Margit Óvodában (Veszprém, Dózsa György út 13.)

Leadási határidő: 2023 április 30.

Alkotásaitokról egy rövid bemutatót is írhattok, ha szükségét érzitek.

A műveket a tervek szerint a Királynék Földjén projektzáró ünnepségen 2023 szeptemberében kiállítják, a legszebb-legjobb alkotásokat pedig zsűri díjazza.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!