Támogatást nyert az Önkormányzat

Az „Erasmus+KA3 Strukturált Párbeszéd” pályázat keretében nyert „SportTown” projekt célja a generációk közötti párbeszéd elindítása a városi terek sport specifikus hasznosításáról. 

Az „Erasmus+KA3 Strukturált Párbeszéd” pályázat keretében nyert támogatást a Veszprémi Önkormányzat. A nyertes „SportTown” projekt célja a generációk közötti párbeszéd elindítása a városi terek sport specifikus hasznosításáról.

Az egy éves projekt során a résztvevők helyi és nemzetközi találkozókon vesznek részt. A helyi találkozók célja a közösségformálás, illetve felkészülés a nemzetközi találkozókra, ami magába foglal olyan tevékenységeket, mint terepbejárás, problémák feltárása, prezentációk készítése, a  vita- és prezentációs készség, valamint az angol nyelvtudás fejlesztése. Az első nemzetközi találkozóra Veszprémben kerül sor, majd Nyitra, Tarnów, Bottrop és Ptuj városokban is megvalósul a program. Ezen találkozók során a helyi résztvevők bemutatják városukat a partnerség többi tagjának, majd különböző nonformális, tanulást segítő módszerek segítségével közösen gondolkodnak a lehetséges átalakítási lehetőségekről.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!