Újra nyitva a Pajta! Legújabb régiós pályázatunkra november 7-ig várjuk a jelentkezőket!

A Pajta Program legfontosabb célja, hogy az Európa Kulturális Fővárosához csatlakozott régiós kistelepülések lakói, helyi kisközösségei saját hagyományaikra, helyi értékeikre alapozva bővíthessék a településük kulturális kínálatát, és az ott élők hozzájussanak a számukra fontos és Európa Kulturális Fővárosa program alapküldetéséhez csatlakozó, releváns kulturális szolgáltatásokhoz.

Programunk a helyi kulturális intézmények, civil szervezetek kezdeményező, a kulturális kínálatot érdemben fejleszteni képes törekvéseit támogatja, mindezt úgy, hogy a személyesség és a kisközösségek személyes kapcsolódási erősödjenek meg.

A Pajta Program legújabb kiírásában 2022. november 7. 23:30-ig várjuk a kulturális értékek megújító megőrzésében elkötelezett pályázók jelentkezését. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programhoz csatlakozott régiós településekről nyújthatnak be pályázatot helyi önkormányzatok, kisebbségi önkormányzatok, nonprofit és profitorientált gazdasági társaságok, egyéb egyesületek, alapítványok, közalapítványok, továbbá oktatási intézmények. További részletek és jelentkezés:

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!